Midtjysk Flyveklub ejer 4 fly:

OY-CTZ,Cessna 172M, har tilladelse til NAT-VFR flyvning,
har 8.33 radioer, GPS og transponder med modeS.
Forsynet med slæbekrog til fx flyvning med banner og optræk af svævefly.

SE-ITZ, Cessna 172M, har tilladelse til NAT-VFR flyvning,
er udstyret til IFR-flyvning, har 8.33 radioer, GPS
og transponder med modeS

SE-GPD, Piper 28,
har tilladelse til NAT-VFR flyvning,
er udstyret til IFR-flyvning, har 8,33 radioer, GPS, transponder
med modeS og Garmin G5 elektroniske flyveinstrumenter.

Medlemmer af Midtjysk Flyveklub har desuden adgang til, efter omskoling, at booke Midtjysk Flyveskoles dieselfly OY-TLA. Læs timepris og regler for leje her

Manualer for flyene: her

Alle, der er aktive medlemmer af Midtjysk Flyveklub, og som har enten minimum PPL(A)-certifikat eller ene-flyvningstilladelse og som samtidig er medlem af DMU/KDA, kan leje klubbens fire fly.
Som udgangspunkt faktureres efter tachotid + et evt. bookinggebyr. Dog, er airbornetid højere end tachotiden, så faktureres airbornetiden.
Se priserne på de forskellige fly og typer af flyvning lidt længere nede her på siden.
I hvert fly er der i flyets logbog placeret benzinkort samt en forklaring på hvordan flyvningen skal indføres i flyets logbog.

Nøgler til flyene findes i:

Læs her retningslinjer for brug af klubbens fly.

Flyenes placering i hangarer på EKHG:
Billede på vej

Koden til hangarerne fås ved henvendelse til Henning 28186746

Flyveleje: for privatflyvning på OY-CTZ, SE-ITZ og SE-GPD består dels af en bookingpris og flyleje baseret på tachotid.

For alle fly gælder at der ikke er bookinggebyr i tidsrummet: 20:00 til 8:00. Der kan man altså flyve til fx cessna 172 til 1175,- pr time

Du kan se gældende priser herunder:
Skoleflyvning OY-CTZ, SE-ITZ, SE-GPD:  m/instruktør: 1275 kr pr time,   u/instruktør: 1325 kr pr time
Anden flyvning OY-CTZ, SE-ITZ, SE-GPD:    1175,- pr time + 30 kr pr booked ½-time
Klubture OY-CTZ, SE-ITZ, SE-GPD: som skoleflyvning m/instruktør

Priser for leje af OY-TLA: se booking siden

Landing: Der er gratis landing for ITZ og GPD på EKVJ, samt for SE-GPD på EKBI. Der er gratis benyttelse af EKHG for alle 3 fly, dog kræves personligt årskort ellers er prisen 100,- pr start.

Published on  April 13th, 2022

Automatic Slideshow

Change image every 4 seconds: